Een Opstalverzekering voor de VvE

De belangrijkste verzekering voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) is wel de Opstalverzekering of gebouwenverzekering. Deze gezamenlijke verzekering geeft dekking voor onder andere brand, ontploffing, blikseminslag, waterschade en andere schade-oorzaken. Voor de VvE is het van belang dat duidelijk is welke dekking deze verzekering biedt tegen een premie welke in verhouding staat tot het risico. Vaak heeft deze verzekering een eigen risico, maar zonder eigen risico is het veelal ook mogelijk deze verzekering af te sluiten. Afhankelijk van het gebouw, bouwjaar, bouwaard en verzekerd bedrag is het vaak ook mogelijk deze verzekering op basis van Allrisk-condities te verzekeren. VVEbeterverzekerd in Almere ondersteunt u hierbij graag.
Zowel voor kleine als grote verenigingen
Onafhankelijk advies en bemiddeling
Begeleiding van A tot Z

Heeft u nog vragen?

Voor al uw vragen kunt u onze veelgestelde vragenlijst bekijken. Wordt u vraag niet beantwoord kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Een gezamenlijke VvE Opstalverzekering afsluiten: waar te beginnen?

Op het moment dat u een gezamenlijke VvE Opstalverzekering gaat afsluiten, wilt u natuurlijk wel eerst de beschikbare aanbieders vergelijken. Daarom geven onze specialisten u hierbij graag de nodige ondersteuning. Samen met u bekijken we het aanbod en vergelijken we dit met uw wensen en eisen. Afgaande op uw situatie vinden we de beste verzekering voor u. Onze specialisten beschikken over maximale kennis in het vak en zijn daarom de perfecte partner voor het afsluiten van de geschikte gezamenlijke VvE Opstalverzekering. Het maakt niet uit hoe groot de VvE is, zowel voor kleine als grote Verenigingen van Eigenaren bieden wij een passende verzekeringsoplossing.

Laat u adviseren over de beste verzekering voor u

Wilt u onder begeleiding van een van onze professionals het aanbod aan gezamenlijke VvE Opstalverzekeringen vergelijken? Wij ondersteunen u graag bij het vinden van de verzekering die aansluit op uw wensen en eisen. Neemt u hiervoor contact met ons op info@vvebeterverzekerd.nl of via ons contactformulier. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies voor zowel het vergelijken als het afsluiten van de juiste VvE Opstalverzekering. Ook voor het ontvangen van onafhankelijke rechtsbijstand en een brandverzekering zit u bij ons goed.