Milieuschade- of brandverzekering voor VvE

Wilt u een brandverzekering of milieuschadeverzekering afsluiten voor de VvE? Dan doet u dit het best bij een betrouwbaar bedrijf. VVEBeterverzekerd in Almere beschikt over maximale kennis in het vak en is hiervoor dan ook dé aangewezen partner. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijke verzekeringen en maatschappijen.
Zowel voor kleine als grote verenigingen
Onafhankelijk advies en bemiddeling
Begeleiding van A tot Z

Heeft u nog vragen?

Voor al uw vragen kunt u onze veelgestelde vragenlijst bekijken. Wordt u vraag niet beantwoord kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Een milieuschade- en brandverzekering afsluiten voor een VvE

Als lid van de VvE is het van belang om goed verzekerd te zijn. De milieuschadeverzekering geeft een dekking voor het geval van toegebrachte milieuschade. Bijvoorbeeld op het moment dat er na een brand grondwatervervuiling ontstaat. Deze verzekering is voor alle VvE’s bijzonder van belang. De milieuschade kan ontstaan vanuit het pand van de VvE of van buitenaf. Voor beide situaties geeft deze verzekering dekking. De brandverzekering is tevens een significant onderdeel van en VvE. U voorziet u met het afsluiten van deze VvE verzekering van alle nodige dekking.

Laat u adviseren door onze experts

Wilt u meer weten over de brandverzekering die u als VvE bij ons kunt afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons op info@vvebeterverzekerd.nl of via ons contactformulier. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor u. Zo voorzien wij u tevens graag van een VvE opstalverzekering en zit u bij ons goed voor het aanvragen van een waardebepaling.