Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Wilt u een VvE bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dan doet u hier goed aan om dit door een specialist te laten doen. VVEBeterverzekerd in Almere helpt u hier dan ook graag bij. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het afsluiten en overzetten van verschillende verzekeringen, waaronder een aansprakelijkheidsverzekering voor VvE. Wij ondersteunen u dan ook graag bij alle zaken die hierbij komen kijken.
Zowel voor kleine als grote verenigingen
Onafhankelijk advies en bemiddeling
Begeleiding van A tot Z

Heeft u nog vragen?

Voor al uw vragen kunt u onze veelgestelde vragenlijst bekijken. Wordt u vraag niet beantwoord kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering laten afsluiten

In 2006 is het standaard reglement voor aansprakelijkheid via de Vereniging van Eigenaren bij de wet gewijzigd. Het bestuur van de VvE is persoonlijk aansprakelijk voor bestuurdersfouten, ook wel bestuurdersaansprakelijkheid, dit is een risico dat geen enkele persoon wenst te lopen. Onze aansprakelijkheidsverzekering beschermt het VvE Bestuur wanneer dit aansprakelijk wordt gesteld voor bestuursfouten. Indien er aan mogelijke schade wordt geclaimd op deze verzekering, zal de verzekeraar de schade beoordelen. Blijkt naar de mening van de verzekeraar er geen sprake te zijn van aansprakelijkheid van de bestuurder, dan zal de verzekeraar de aansprakelijkheid betwisten.

De verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen voor VvE’s

De aansprakelijkheid die u heeft als onderdeel van het bestuur voor de Vereniging van Eigenaren, wilt u natuurlijk wel goed in kaart laten brengen. Laat daarom een VvE aansprakelijkheidsverzekering afsluiten door een van onze experts. Deze verzekering voorziet in bescherming van uw privévermogen op het moment dat u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld. Als gespecialiseerd verzekeringskantoor, vertellen wij u dan ook graag meer over bijvoorbeeld de persoonlijke aansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid die u heeft als onderdeel van het VvE bestuur. Daarnaast geven wij u een duidelijk overzicht van alle beschikbare verzekeringen en maatschappijen. Op deze manier weet u zeker dat u alle opties heeft overwogen en kiest u diegene die het best bij u past.

Win meer informatie in over uw mogelijkheden

Wilt u meer weten over de aansprakelijkheid die u heeft als onderdeel van het bestuur van de Vereniging van Eigenaren/VvE? Of wilt u gelijk de bestuurdersaansprakelijkheid voor uw VvE goed afhandelen door middel van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via info@vvebeterverzekerd.nl of via ons contactformulier. Wij staan u tevens bij met onafhankelijke rechtsbijstand. Ook voor vragen over de verschillende soorten bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen zijn wij te bereiken op bovengenoemde manieren.