Opdrachtformulier waardebepaling aanvragen

Wilt u een waardebepaling aanvragen? Dan bent u bij VVEBeterverzekerd in Almere aan het juiste adres. Onze experts beschikken over ruime ervaring in de verzekeringstak en adviseren u graag over de mogelijkheden. U heeft bij ons te maken met een klein team met vaste gezichten. Zo geniet u altijd van korte lijnen.

Eenvoudig een waardebepaling aanvragen

Een waardebepaling aanvragen heeft onder andere als doel hebben om een garantie tegen onderverzekering te verkrijgen bij de maatschappij. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. Indien het VvE Pand alleen of hoofdzakelijk bestemd is voor particuliere bewoning, kan bij ons in een aantal gevallen gebruik worden gemaakt van een juist ingevulde herbouwwaardemeter. Bij de meeste andere maatschappijen zult u mogelijk wel een waardebepaling nodig hebben of wanneer de herbouwwaardemeter niet toepasbaar is. Wij maken gebruik van de diensten van IWD Taxaties en Inspecties.

Logo IWD - Taxaties en inspecties

Kom meer te weten over onze dienstverlening

Naast het aanvragen van een waardebepaling, zit u bij ons tevens goed voor andere werkzaamheden. Denkt u hierbij onder meer aan het berekenen van de herbouwwaarde en het aanvragen van een VvE verzekering. Wij ondersteunen u graag bij het afsluiten, aanvragen en overzetten van uw verzekeringen. Voor meer informatie vult u het formulier hier beneden in of mailt u naar info@vvebeterverzekerd.nl.

Tekening aanwezig?
Opruimingskosten
Type gebouw

Tarief bedraagt 0,05 promille over de vastgestelde herbouwwaarde voor VVE's met een minimumbedrag van € 150 exclusief 21% BTW en inclusief reiskosten (onder voorbehoud van prijswijzigingen bij Atmetis).
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.